nl - fr - en

Lees meer

AIM Recycling Europe nv is de Europese vestiging van het Canadese American Iron and Metal, een grote speler in Amerika op gebied van schrootverwerking en recyclage sinds 1936.

Bij AIM Recycling Europe nv worden ferro en non-ferro schrootafvalstoffen gesorteerd, opgeslagen en mechanisch behandeld, met het oog op recyclage.  Waar voorheen non-ferroproducten vooral werden verkocht en verwerkt in AziĆ«, is het door onze vestiging mogelijk geworden om non-ferroproducten terug binnen Europa te verwerken.

Bij ferrometalen of ferrolegeringen vormt ijzer het belangrijkste bestanddeel, (bijvoorbeeld staal) daar waar de non ferro metalen geen ijzer bevatten, of waar dit niet het hoofdbestanddeel in de legering is (bijvoorbeeld koper, aluminium)

Het schroot komt hoofdzakelijk per vrachtwagen toe , maar ook aan- en afvoer per schip is mogelijk. Het schroot wordt steeds gescand op radioactiviteit. AIM Recycling Europe nv aanvaardt enkel gedepollueerd schroot.  We beschikken over een opslagcapaciteit van 100.000 ton.

De huidige productie is 500 ton per dag.

Neem contact met ons op!

info@aimeurope.be of +32 59 41 70 00privacy conditions